09.sep.2011

 Jeg har så mange planer for huset framover. gleder meg masse til å sette i gang... sitter på nettet og henter masse inspirasjon. Elsker denne industrielle stilen som er så hot om dagen;) Vi begynner nå i oktober og lage et nytt bad, tvstue og garderobe i kjelleren våres:)  Da går tven som står i 2 etage ned i kjelleren og jeg får endelig mitt etterlengte "kontor" oppe. Nå er det bare å lete etter skrivebordet som jeg vil ha. Stolen er allerde bestilt:)

 

Bare jeg som er drittlei av den vanlige "norske" pizzaen med tykk Toro-bunn, tomatpurè, kjøttdeig og Norvegia..? Da burde du prøve å lage italiensk pizza, det er sinnsykt godt!

2 små rødløker
1 chili
4 hvitløksfedd
olivenolje
1 boks hakkede tomater
1 teskje honning
balsamico-eddik
1 teskje sukker
3 spiseskjeer tomatpurè
3 laurbærblad
oregano
basilikum
rosmarin
timian
muskat
pepper
havsalt
1 beger ricotta

Brukte så masse krydder fordi vi hadde det, det går nok an å kutte ut noe av det uten at det ugjør stor forskjell ;) "Pizzakrydder" kan sikkert erstatte mange av ingrediensene, hvis man må kjøpe alt nytt!

Først kuttet jeg opp 2 små rødløker i små biter, og stekte det med 1 hakket chili (uten frøene) og 4 hvitløksfedd i litt olivenolje. Hadde over en kartong hakkede tomater, en teskje honning, en teskje sukker, 3 spiseskjeer tomatpurè og en dæsj balsamicoeddik. La oppi 3 laurbærblad, før jeg smakte til med oregano, timian, basilikum, rosmarin, timian, litt muskat, pepper og havsalt. Hadde i et beger med ricotta-ost og lot alt dette stå å putre litt mens vi forstekte pizzabunnene på 225 grader i 3 minutter.

Tok ut laurbærbladene og la på sausen. Så hadde vi på fyllet vi liker. Osten underst, hvis ikke har det andre lett for å bli seigt og dvaskt. La på skiver av fersk mozarella, cherrytomater i skiver, sølvløk delt i to, hakkede soltørkede tomater og chorizo-pølse. På den andre hadde vi på det samme, bare at vi brukte spekeskinke i stedet for pølse. Sryppet over litt olivenolje og strødde over litt havsalt, før begge pizzaene gikk i ovnen på 225 grader i 12 minutter. Da så de ferdige ut.

Dette ble super godt;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sisiline

sisiline

31, Drammen

Bor i Hurum med mine 4 gutter, en på 33 år, en på 6 år, en på 4 år og en på 2 år.

Kategorier

Arkiv

hits