Frityrstekt kylling

Dette er kyllingfilet som jeg har skjært i småbiter, krydret dem og lat stå i et par timer, så dekket dem med mel og rett i wokpanna mi med 2cm rapsolje. Kjempe godt! Legg dem på et kjøkkenpapir når dem er ferdige for å få vekk den overflødige olja. Er det samme som å fritysteke nesten, bare at jeg ikke lager den røra men heller bare bruker mel. Da får man ikke et lag med frityr utenpå. Dette er en sunnere variant av frityrstekt kylling:)

Har vært lite med blogging i det siste, men skal komme sterkere tilbake. Har vært alene mamma i over en uke da min kjære mann har vært i kina, og jeg må bare innrømme at jeg blir totalt utslitt av lite nattesøvn osv når jeg er alene med alle 3 guttene. Niklas har også fått konstantert astma så vi har holdt på mye med astma medisiner på natta de siste ukene. Og på toppen av dette så fikk alle 3 guttene øyekatarr samtidig, og jeg ble jo selvføgelig smittet, men da 100 ganger værre... jeg tuller ikke når jeg sier at jeg så ut som jeg hadde fått meg en mitt på tryne +++ litt til...

Men nå er det påskeferie her i huset... og vi skal bare være hjemme og kose oss;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sisiline

sisiline

31, Drammen

Bor i Hurum med mine 4 gutter, en på 33 år, en på snart 6 år, en på 4 år og en på 19 mnd.

Kategorier

Arkiv

hits