Arve sko?

Jeg lurer på dette med å arve sko, det blir jo sagt at man skal kjøpe alle sko nye til hvert barn, siden alle har forskjellige føtter og at dette former skoen. Men hva er greit å arve? Jeg har gummistøvler her i alle str 18 til 29 ser jeg... dette kjøper jeg ikke nytt til vært barn.. Joggesko blir kjøpt nye hvert år.. de slites jo ut iløpet av en sesong, men jeg ser at jeg har mange søte sko i str 18 - 22, de er jo nesten ikke brukt.. Men noen har både Jonas og Magnus brukt. Så det har jo vært to forskjellige føtter oppi disse skoene da.. Siden både Jonas og Niklas er sommer barn så har jeg noen søte blå sandaler her i str 18, jeg tviler på at disse kan ha vært brukt mye, siden jonas ikke lærte å gå før i august...Er det greit å la Niklas arve disse? Så treg som han er så tror jeg ikke han kommer til å gå uansett iløpet av sommeren;)

2 kommentarer

Hilde&Tobias

18.mai.2010 kl.14:44

Jeg ville har latt de gå i arv dersom de er LITE brukt;) Da har jo ikke forrige "eier" gått de skikkelig inn, og dermed kan det ikke bli helt feil for nestemann...Eller??!!

Jeg har alltid tenkt at sko ikke kan eller bør arves, meeeen dersom de er lite brukt tenker jeg at det ikke gjør noe;)

sisiline

18.mai.2010 kl.15:05

Hilde&Tobias: Takk for svar Hilde..;) Det er sånn jeg også tenker ;) Jeg har en del sko her som ser nye ut..og kan umulig være mye brukt, men husker jo ikke da...hehe..men når de er så små så vokser jo føttene utrolig fort...

Skriv en ny kommentar

sisiline

sisiline

30, Drammen

Bor i Hurum med min kjære mann, også er jeg så heldig at jeg er mamma til 3 flotte gutter på 5, 3 år og 9 mnd.. Elsker å shoppe klær til Barna mine, og til meg selv da;)Vi har et gammelt hus fra 1932, så vi driver konstant å pusser opp...;)

Kategorier

Arkiv

hits